patinás

Nem Csak Vállalkozunk, De Felelősséget Is Vállalunk!

Mindennapjainkban igyekszünk a lehető legmagasabb színvonalat nyújtani, ámde mint minden halandó teremtmény, mi is tévedhetünk; azonban legyen biztatásul mondva, hogy munkánk minőségével ügyfeleink csekély kivételtől eltekintve módfelett elégedettek. Saját felméréseink tanúsága szerint, a ritkán előforduló hibák kezelése korrektnek és igencsak gyorsnak találtatott.

Amennyiben a megrendelésed nagy igyekezetünk ellenére mégiscsak nem az általad kívánt minőségben került teljesítésre: jelezd felénk, és ígérjük, hogy cseréljük vagy javítjuk a terméket!

Néhány Elsőrendű Fontosságú Gondolat a Teljes Megelégedéshez és a Garancia Igénybevételéhez:

  • Minőségi garanciánkat digitális nyomdai termékeinkre terjesztjük ki!
  • A digitális nyomdai gyártás megkezdése előtt a próbanyomat készíttetését erősen ajánljuk, melynek költsége a termék jellegétől függően változó. De jelentősebb megrendelés esetén nem kerül felszámításra. (Kérjük, tájékozódjatok munkatársainknál!) A próbanyomat áttekintése nem csak a minőségi szempontokban nyújt világosságot, hanem a gyártással összefüggő esetleges félreértésekre is fényt deríthet.
  • Sürgős gyártás esetén kérjük, fontoljátok meg, hogy mennyire lényeges a színek pontos egyezése esetleges korábbi nyomatokkal! Ezen elgondolkodva döntsétek el, hogy szükséges-e próbanyomatot készíttetni.

Merészeljétek Megbízni Bennünket!

Vállalatunk szívesen áll rendelkezésre, hogy megmutassuk: ügyfeleink elégedettsége és a minőség iránti elkötelezettségünk nem csupán ígéret. Bátran forduljatok hozzánk, és engedjétek meg, hogy bizonyosságot adhassunk a tekintetben, hogy vállalkozásunk nem csak üzleti sikerre törekszik, hanem a rábízott feladatokért való felelősséget is teljes mértékben vállalja.